Veelgestelde vragen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw

Ideal, Bancontact en Paypal

Momenteel hebben wij een gratis verzenden actie. Hierdoor zijn alle verzendingen in Nederland gratis. 


Normaal betaal je bij ons €5,95 verzendkosten tot een bedrag van €50,- daarna zijn de verzendkosten gratis.

Woon je niet in Nederland maar in een ander Europees land? Dan zijn de verzendkosten €9,50 en is verzending gratis vanaf €75,-

Wij ontvangen graag feedback. Dit kan je naar ons mailen, bij Google reviews of bij thuiswinkel.org achterlaten. Iedereen die bij ons een product koopt kan via Thuiswinkel.org een review achter laten. Reviews worden gecontroleerd op echtheid en vervolgens geplaatst op onze website. Wij plaatsen geen betaalde en/of nep reviews, maar uitsluitend reviews van bestaande klanten. Zowel de positieve als de negatieve reviews worden geplaatst.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Jouw bestelling wordt verzonden via PostNL

Ja, nadat je bestelling aangeleverd is bij PostNL ontvang je een Track & trace code.

Bij bestellingen voor 12:00 wordt de bestelling binnen 2 werkdagen verzonden.

Een klacht kan per mail verstuurd worden naar info@immuunlife.nl. Binnen 14 dagen na ontvangst zullen wij inhoudelijk reageren. U mag een klacht indienen over onze producten en ook over onze dienstverlening. Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.

 

Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Winkelwagen